Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Január 04. 08:46, szerda | Bulvár
Forrás: hajdupress.hu

VV5 Gergő kegyetlenül kitálalt!

VV5 Gergő kegyetlenül kitálalt!

VV Gergő még csak két napja szabadult a villából, de máris mindenkiről lerántja a leplet. Először Sehit nevezte frigidnek, most pedig Kingát nem kímélte.

VV Vera búcsúlevele hatalmas botrányt okozott. Ő ugyanis állítja: több is történt egy korábbi randin Gergő és Kinga között. A kiesett alfahím így reagált Vera támadásaira. „Kinga eléggé megasszonyosodott az elmúlt hónapokban, ezt lássuk be! Amikor beköltözött a villába, akkor az én szememben egy jó csaj volt. Most is az, adott esetben, de mint nőre én már jó ideje nem tekintettem rá, csak mint villatársra, jó barátra” – zárta le a témát Gergő, aki azért a játék elején többször kijelentette, hogy ágyba bújna Kingucival, úgy tűnik azonban, hogy az a plusz 12 kiló eltántorította a Kingával közös D matracozástól -írja a Nők Lapja Cafe. 

Címkék: VV Gergő, VV Vera

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.