Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Augusztus 29. 11:32, csütörtök | Belföld
Forrás: technika.us

ZTE Reef - olcsó és vízálló okostelefon

ZTE Reef - olcsó és vízálló okostelefon

Az amerikai Virgin Mobile szolgáltató egy új, vízálló és kedvező árú okostelefonnal örvendeztette meg ügyfeleit: a ZTE Reef-ről van szó.

A vízálló ZTE Reef okostelefon 4 colos érintőkijelzője 800 x 480 pixel felbontású. A készüléken Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer fut, az 1650 mAh teljesítményű akkumulátor 9 órányi beszélgetési és közel 7 napos készenléti időt tesz lehetővé. Belsejében 1GHz-es processzor kapott helyet, az alkalmazások tárolása pedig legfeljebb 32GB-os microSD kártyával oldható meg. Hátul HD felbontású videók rögzítésére is alkalmas 5 megapixeles kamera kapott helyet, melynek elöl 1 megapixeles társa van. A ZTE Reef támogatja a Wi-Fi-t, a Bluetooth 4.0-t, de rendelkezik microUSB porttal is.

A középkategóriás okostelefonok mezőnyét erősítő ZTE Reef IPX7 minősítéssel bír, ami azt jelenti, hogy 1 méteres vízben akár 30 percen keresztül is használható. A szerkezet az amerikai Virgin Mobile szolgáltató kínálatában debütált néhány napja, a vásárlóknak pedig hűségnyilatkozat megkötése nélkül is csak 149.99 dollárt, vagyis kb. 34 ezer forintot kell fizetni érte.

Címkék: okostelefon, zte, ZTE Reef

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el