Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Képek | Bulifotók

Boszitábor és Halloween

2015-10-29 21:48:42

Idén is izgalmas kihívásokkal, színvonalas szórakoztató programokkal, kreatív kézműves foglalkozásokkal várta az MMK a gyerekeket a Boszitáborba, az őszi szünet ideje alatt.
A tábor célja a kikapcsolódást a szórakozást a kreativitás fejlesztése, és nem utolsó sorban az empátia kialakítása a különböző korú gyerekeknél.
Az idei évben is sok gyereket érdekelt a Boszitábor, ezért a tábor felügyelői mindig új ötletekkel és különleges anyagokkal készültek minden alkalomra. Olyan technikákat és alapanyagokat mutattak be a diákoknak, amelyekkel az iskolában vagy otthon csak ritkán találkozhatnak.
Minden résztvevő jól érezte magát, ezt egyöntetű vidámsággal és szép munkájukkal fejezték ki a gyerekek a hét során, akik a foglalkozásokon elkészített tárgyakat örömmel vitték haza, ezzel bizonyítva a szülőknek mennyi mindent tanultak a Boszitáborban.

Boszitábor és Halloween
Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween Boszitábor és Halloween