Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Képek | Kultúra

Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása

2011-08-19 22:32:46

A Bartóktól indultak a mazsorett-csoportok. Útvonaluk a Bartók tér – a Május 1. út – Építők útja – Vasmű út – Dózsa Mozi tér volt. Ez utóbbinál már városlakók apraja nagyja várta a Dunaújvárosi Fúvószenekar,a Solti Fúvószenekar,a Zrenjanini Fúvószenekar,a Szabadkai Fúvószenekar,a Zenicai Fúvószenekar, LÖFAN Mazsorett Csoport, az Adai Mazsorett Csoport, a Nagyvenyimi Mazsorett Csoport, a Ráckevei Kék Duna Mazsorett Csoport,a Solti Mazsorett Csoport bemutatóját.
Gombos István alpolgármester köszöntötte a részt vevőket, majd átadták a fesztivál díjait, sőt még a külhoni és a hazai legszebbek is ajándékot kaptak. Az estét táncház zárta a horvátok és szerbek kisebbségi tánccsoportjával és a Nagyvenyimi Néptáncegyüttessel.

Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása
Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása Fúvószenekarok és mazsorettek felvonulása