Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Képek | Közélet

Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata

2018-03-07 20:38:41

Súlyos rosszullét miatt kellett riasztani ma délután háromnegyed négy körül a dunaújvárosi mentősöket. Rosszullét miatt kellett kivonulnia a mentőorvosi kocsinak és egy mentőautónak, hogy egy kritikus állapotban lévő beteget lássanak el. A mentőhelikopter az Erkel kert és a Liszt Ferenc kert kereszteződésében, a Vasmű úton szállt le, s az ellátás ideje alatt az út érintett szakaszát teljes szélességben lezárták a rendőrök.
Beteget emelőkosaras tűzoltóautóval szerették volna lehozni, de erre állapota miatt nem volt lehetőség. A beteget végül sikerült lehozniuk a mentősöknek a lépcsőházon keresztül.


Fotó: Somogyi Kata

Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata
Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata Mentőhelikopter szált le a Vasmű úton. - Somogyi Kata