Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Képek | Bulifotók

Mozgáskorlátozottak irodát avattak

2015-11-22 22:39:05

Fakas Zsolt, a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Szervezetének elnöke és tagtársai köszönték meg az önkormányzatnak, hogy önálló irodát kaptak a polgármesteri hivatalban. Friedrichné Pethő Ilona főtanácsos köszöntötte az egyesület tagjait:
„Kezet nyújtunk egymásnak, és megyünk,
és leszünk Egy Cél és Egy Akarat.”

Tisztelt Elnök Úr!
Hölgyeim és Uraim!

Ennél szebben, mint ahogyan Wass Albert fogalmaz, nem is mondhatnám el a mai nap üzenetét.

Május utolsó hétvégéjén, a Parázs Varázs fesztiválon találkoztam Farkas Zsolt elnök úrral. Beszélgetésünk során kiderült, hogy a munkájukban mekkora nehézséget jelent az, hogy nincsen irodájuk, az egyesület tagjai a lakásukon végzik a teendőiket.
Tudtam, hogy segítenem kell.
Akár születésnapi ajándékként is, hiszen a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülete idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját.
De születésnap nélkül is segítenem kell, hiszen ez az egyesület mozgásukban sérült emberek érdekeit szolgálja, enyhít gondjaikon.

Dunaújváros Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít fogyatékkal élő polgáraira. Éppen ezért fontos az önkormányzat és az egyesület együttműködése.

Minden ember önmagában egyedülálló, sajátos értékeket hordoz.
A fogyatékkal élők élete is ugyanolyan értékes és megismételhetetlen, mint bárki másé.

Kívánom, hogy az egyesület az önkormányzatunk által rendelkezésre bocsátott irodában eredményesen lássa el feladatait!
Szükség van a szolgáltatásaikra, hiszen azt vállalták fel, hogy segítik a sorstársakat életminőségük javításában.

Tisztelt Elnök Úr!

Elismerésemet fejezem ki azért, hogy a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülete húsz éve létezik és működik!
Dunaújváros Önkormányzata számít az egyesületre, és támogatni fogja a jövőben is a munkáját.

Mozgáskorlátozottak irodát avattak
Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak Mozgáskorlátozottak irodát avattak