Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Képek | Bulifotók

Ünnepelt a Gárdonyi

2015-12-07 22:06:40

A Diótörő táncjáték saját feldolgozásban és ünnepi műsor várta a Bartók Színházban azokat a nézőket, akik kíváncsiak voltak a Gárdonyi iskola műsorára.
Már a harmadik alkalommal került megrendezésre ez a hagyományteremtő koncert, amin a tánctagozat minden évfolyama és az énekkar is részt vett. A Bartók Színház és az iskola közötti megállapodásnak köszönhetően jöhetett létre ez a műsor, amit most is telt ház előtt adtak elő az iskola diákjai. Négy táncpedagógusnak köszönhetően, Tóth Varga Zsuzsannának, Tóth Boglárkának, Szerecz Róbertnek és Tóthné Csillának köszönhetően a nézők kitűnően koreografált táncjátékot láthattak. A több mint száz résztvevő munkáját és a kitűnő hangulatot a nézők vastapssal köszönték meg.

Ünnepelt a Gárdonyi
Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi Ünnepelt a Gárdonyi