Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Képek | Kultúra

Tökfesztivál- szombat délután

2011-10-01 15:33:23

Azt hiszem, hogy újra kellene tervezni az egész tökfesztivál projektet. Mert Rácalmás valahogy csak beleférne Dunaújvárosba, de fordítva ez elég reménytelennek tűnik.
ó idő, jó hangulat, még lehetett sétálni, ülni már nem, csak lent a fűben, de sétálni még igen, néhány órát, de amikor a fáradtan és a látnivalóktól eltelve haza fele indult a rácalmási kissé megpihenni, visszahőkölt a vele szembe hömpölygő tömegtől, estére katasztrófa várható tömegileg, az egészen nyilvánvalóvá vált.
Tehát újra kellene gondolni és tervezni az egészet, mert így sokáig nem kezelhető a helyzet,bár sok jó ember kis helyen is elfér, de ennyit azért még sem kellene egy helyre zsúfolni..

Tökfesztivál- szombat délután
Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután Tökfesztivál- szombat délután