Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

Indul az utakon a kátyúzási szezon
2017. Március 16. 10:30, csütörtök | Belföld

Indul az utakon a kátyúzási szezon

Lezárta csütörtökön a téli útüzemeltetési időszakot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A tavaszias időjárás beköszöntével pedig így újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.

Kezdődik a kátyúzási szezon az utakon
2016. Április 01. 12:20, péntek | Belföld

Kezdődik a kátyúzási szezon az utakon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. téli útüzemeltetési időszaka lezárult, a tavaszi időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a cég 93 mérnökségének szakemberei

Megújuló járdák, eltűnő kátyúk
2015. Október 05. 10:51, hétfő | Helyi

Megújuló járdák, eltűnő kátyúk

Bár itt az ősz, de még nem fejeződött be városunkban az idei járda-felújítási program. Dunaújváros közgyűlése ugyanis korábban úgy döntött, hogy a város járdáinak javítására 100 millió forintot biztosít.

Paplan az aszfalton és nyertesek
2014. Március 02. 09:27, vasárnap | Helyi

Paplan az aszfalton és nyertesek

Az útburkolat folytonossági hiányára – ez valójában a kátyú – akkor figyelünk fel, ha belemegyünk, akkor viszont nagyon. A bosszúságok mellett rendkívül balesetveszélyesek is, így eltüntetésük már-már közügy.

Áprilisban kátyúzás
2013. Április 07. 00:22, vasárnap | Helyi

Áprilisban kátyúzás

A kátyúk keletkezésének kiváltó oka mindenképpen az utak korában keresendő, amit a hideg, fagyos időjárás csak tovább fokoz. Amikor elolvad a hó, mindig újabb és újabb foltokat, mélyedéseket tapasztalhatnak az autósok, a bevett vezeté

2012. Január 27. 07:35, péntek | Belföld

Ki fizeti a kátyúkárt? - Hasznos tippek az aszfaltgödrök áldozatainak

Az idei tél első felét viszonylag enyhe időjárás jellemezte, ez is az oka annak, hogy egyelőre kevesebb kátyúval találkozunk az utakon, mint tavaly ilyenkor.