Városlista
2019. október 15, kedd - Teréz

Hírek

2019. Június 22. 09:25, szombat | Helyi

Cserna Gábor polgármester közleménye a vasműről

Cserna Gábor polgármester közleménye a vasműről

Magyarország Kormánya támogatása mellett eddig sikerült a vasműben megőrizni a munkabékét, megmaradhatott a folyékony acélgyártás. Önkormányzatunk továbbra is hatékonyan fellép a munkavállalók érdekeiért, a munkahelyek védelméért, ezért személyesen is egyeztettem Mucsi Zoltánnal, a Dunaferr-Vasas Szakszervezeti Szövetség elnökével. A munkások érdekképviselete kiemelt jelentőségű, ezért fokozott figyelemmel követjük és támogatjuk az egyeztető tárgyalásokat. Tekintettel a szakszervezet nehezített helyzetére, a közelmúltban levélben fordultam Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. cégvezetőjéhez, aki felé jeleztem az önkormányzat vételi szándékát a Vasmű Klubra vonatkozóan. Önkormányzatunk felújítaná azt, amelyet ismét közösségi térré alakíthatnánk, ahol többek között helyet kaphatna a Dunaferr-Vasas Szakszervezeti Szövetség is. Bízom Evgeny Tankhilevich cégvezető úr pozitív válaszában, s a jövőben is támogatjuk a vasmű dolgozóit, és az érdekképviseletüket.

Cserba Gábor polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 03. 17:52, csütörtök | Helyi

Rendkívüli közgyűlés - hét helyett kilenc döntés

Kézilabdás kollégiumra másfél milliárd, elzavartak egy háziorvosz, folyamatos hétvégi ügyeletért, vizsgálat építési lehetőségért, 4 millió behajthatazlan fűtésszámla.

2019. Október 02. 09:32, szerda | Helyi

Ismét rendkívüli közgyűlés most csütörtökön

A 7 eldöntendő téma közt legfontosabb a kézilabda akadémia kollégiumi beruházása, az 5. háziorvosi körzet orvosának azonnali elküldése, a Hegyekalja út vizsgálata, a Nagyvenyimre vezetó 62819 út felújítása.

2019. Szeptember 28. 08:50, szombat | Helyi

Itthon vagy! - Dunaújvárosban

Szeptember utolsó hétvégéjén ismét megtelik élettel a Városháza tér! Szeptember 28-án és 29-én, azaz szombaton és vasárnap az idei évben is szeretettel várják az érdeklődőket a meghirdetett programokra!

2019. Szeptember 27. 14:20, péntek | Helyi

Rapid rendkívüli közgyűlés, ezúttal pénteken

A sürgős döntés egyetlen témája a Kézilabda Akadémia beruházása támogatási szerződése 2. számú módosításának jóváhagyása volt.