Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Június 22. 09:25, szombat | Helyi

Cserna Gábor polgármester közleménye a vasműről

Cserna Gábor polgármester közleménye a vasműről

Magyarország Kormánya támogatása mellett eddig sikerült a vasműben megőrizni a munkabékét, megmaradhatott a folyékony acélgyártás. Önkormányzatunk továbbra is hatékonyan fellép a munkavállalók érdekeiért, a munkahelyek védelméért, ezért személyesen is egyeztettem Mucsi Zoltánnal, a Dunaferr-Vasas Szakszervezeti Szövetség elnökével. A munkások érdekképviselete kiemelt jelentőségű, ezért fokozott figyelemmel követjük és támogatjuk az egyeztető tárgyalásokat. Tekintettel a szakszervezet nehezített helyzetére, a közelmúltban levélben fordultam Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. cégvezetőjéhez, aki felé jeleztem az önkormányzat vételi szándékát a Vasmű Klubra vonatkozóan. Önkormányzatunk felújítaná azt, amelyet ismét közösségi térré alakíthatnánk, ahol többek között helyet kaphatna a Dunaferr-Vasas Szakszervezeti Szövetség is. Bízom Evgeny Tankhilevich cégvezető úr pozitív válaszában, s a jövőben is támogatjuk a vasmű dolgozóit, és az érdekképviseletüket.

Cserba Gábor polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 19:22, kedd | Helyi

Rövidített nyitva tartással, de várják az olvasókat

A József Attila Felnőtt- és a Gyermekkönyvtár egész nyáron nyitva áll és szeretettel várja olvasóit, látogatóit! JÚLIUS 22-e és AUGUSZTUS 16-a között RÖVIDÍTETT NYITVA TARTÁSSAL várják látogatóikat!

2019. Július 13. 21:23, szombat | Helyi

Országos kirakodó vásár Dunaújvárosban

Országos kirakodóvásárt tartanak július 14-én vasárnap Dunaújvárosban.

2019. Július 13. 21:18, szombat | Helyi

TÁJÉKOZTATÁS – Időszakos áramszünet

Szolgáltatásának kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az E.ON.

2019. Július 11. 17:01, csütörtök | Helyi

Így 50 millióval több, eladva a lőtér

Rendkívüli közgyűlést hívott össze 2019. július 11-re Cserna Gáboe polgármester. Eladva az egykori lőtér és 80 milliós átmeneti segítség a PASE-nek,