Városlista
2020. december 3, csütörtök - Ferenc

Hírek

2019. November 04. 22:56, hétfő | Helyi

Állj pályára!

Állj pályára!

A Fejér Megyei Kormányhivatal idén is megrendezi a Pályaválasztási kiállítás programsorozatát. A dunaújvárosi esemény ünnepélyes megnyitója november 5-én, kedden, 9 órakor kezdődik a Dunaújvárosi Egyetemen.

A kiállítások célja, hogy megszólítsák a pálya- és szakmaválasztás előtt álló, továbbá a pályát módosító fiatalokat, gyakorlatorientált tanácsokkal lássák el őket, és irányt mutassanak életük egyik legfontosabb döntéséhez, bemutatva a térség munkaerő-piaci igényeit.

A dunaújvárosi kiállítás ünnepélyes megnyitóját november 5-én, kedden 9 órai kezdettel rendezik. A látogatók több mint 30 pavilonban találkozhatnak a képző intézmények és a térség jelentős foglalkoztatóinak képviselőivel. Az egész napos kulturális programokkal színesített rendezvényen megmutatják tehetségüket a Dunaújvárosban és környékén élő középiskolás diákok.

Címkék: pályaválasztás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 16. 07:18, péntek | Helyi

Dunaferr: botrányos a helyzet

A Vasmű krízishelyzete továbbtart. A cégvezetés vagy annak képviselői nagyvállalathoz nem épp illendő stílusú közleményben kérték, hogy ne nyilatkozzon Cserna Gábor és az MSZP sem a vállalat helyzetéről.

2020. Október 15. 20:00, csütörtök | Helyi

Az októberi közgyűlés főbb döntései

A pentelei főtérről áttelepítendő a szovjet emlékmű, kollégiumból rendőrlakások, lesz Borovszky Ambrus eméékpark.

2020. Október 12. 13:08, hétfő | Helyi

Pintér Tamás csütörtök délelőttre összehívta városunk közgyűlését

A szokottnál kevesebb téma szerepel az október 15-én esedékes közgyűlésen. Rendeződhet a kertváros kollégium jövője. Módosul több háziorvosi körzet szerződése, Új tagokat választanak egy területcserét előkészítő bizottságba.

2020. Október 02. 09:54, péntek | Helyi

Folytatódik a lomtalanítás Dunaújvárosban

Ezúttal a Béke városrészben folytatódik a lomtalanítás.