Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2020. Június 25. 00:30, csütörtök | Helyi

Valóságtól eltért Pintér szóvivője?

Valóságtól eltért  Pintér szóvivője?

A Dózsa mozi korábbi üzemeltetői már jelezték,hogy gondjaik voltak a pályázat kiírásával, s annak lebonyolításával. Úgy tűnik, hogy az \"ügy\" még koránt sem ért nyugvópontra. Nyílt levélben fordultak Pintér Tamáshoz.

Ebben hangsúlyozzák, hogy megsértették az üzemeltetők jóhérnévhez való jogát., mert úgy vélik, hogy nem felel meg a valóságnak, amelyet Pintér Tamás szóvivője több helyen hangoztatott, hogy nem tartották be a pályázatatásban leírt kapcsolattartási módokat.

Verasztó Sándor ügyvezető pontról pontra, sőt óráról órára levezeti, hogy mikor, milyen módon és kitől próbáltak a pályázati kiírás számukra kérdéses pontjaiban információhoz jutni.

Majd Pintér Tamáshoz fordulnak a levél végén, s megkérdezik, hogy Pintér Tamás egyetért-e azzal, hogy Medgyesi Miklós valótlan információkat osztott meg a közvéleménnyel, a sajtóval és a versenytársukkal, s ezzel megsértette a jóhírnévhez fűződő jogukat.

A polgármester válaszát július 3-ig várják.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 21:12, péntek | Helyi

Kitüntetett tisztviselők

A polgármesteri hivatal dolgozói közül díjat vehetett át a köztisztviselők napján: Virág Éva, Tóth Péter Pál kapta az elismerést.

2020. Július 03. 19:36, péntek | Helyi

Érmet kaptak az ünnepen

A tegnapi Semmelweis ünnepségen, sor került a Pantaleon emlékérem átadásra, előléptetésekre, igazgatói dicséretekre és kiváló dolgozók méltatására.

2020. Július 01. 17:23, szerda | Helyi

Díjazott szakdolgozat

2020. június 30-án a Műszaki Intézet ünnepélyes értekezleti ülésének keretében került átadásra Mórocza Árpád hallgató részére az Fejér Megyei Mérnökökért Alapítvány szakdolgozat díja.

2020. Július 01. 17:18, szerda | Helyi

Migránsokat fogtak városunknál

A dunaújvárosi rendőrök három, magukat afgán állampolgárnak valló személyt fogtak el.