Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2020. Március 15. 17:49, vasárnap | Helyi

Vírus miatt szünetel a leolvasás

Vírus miatt szünetel  a leolvasás

A koronavírus magyarországi terjedése miatt, a DVCSH Kft. munkatársaink és fogyasztóink egészségének megőrzése érdekében – az alábbi rendelkezéseket lépteti életbe

Építők útja 1. szám alatt működő műszaki ügyfélszolgálaton

További értesítésig a személyes ügyfélfogadás szünetel. Fogyasztóink kizárólag telefonon, vagy írásban (e-mailben, levélben) az alábbi elérhetőségeken intézhetik ügyeiket.

MŰSZAKI HIBABEJELENTÉS: tel.: 06/25-510-200, 06/25-510-221, 06-25/510-222,

e-mail: ugyfelszolgalat@dvcsh.hu

KÖLTSÉGOSZTÓ LEOLVASÁS: tel.: 06/25-510-117, 06/30-6300-863

e-mail: szerviztechnikus@dvcsh.hu

A rendkívüli helyzetre való tekintettel lehetőséget biztosítunk a fogyasztó változás miatt szükségessé vált, a fűtőtestekre felszerelt költségosztók fotóinak e-mailben történő beküldésére is. Kérjük, hogy elektronikus megkeresésük során a beazonosíthatóság miatt a fogyasztó nevét, ha van, vevőazonosítót és az érintett ingatlan pontos címét mindig tüntessék fel.

SZENNYVÍZ SZIPPANTÁS MEGRENDELÉSE: tel.: 06/25-411-653

MÉRŐÁLLÁS BEJELENTÉS: https://www.dvcsh.hu/meroallas-bejelentes/

A felhasználási helyeken munkatársaink kizárólag halaszthatatlan munkákat, hibaelhárításokat végeznek, megfelelő védőfelszerelésben. További értesítésig az alábbi – lakossági és közületi felhasználási helyeken végzett, nem hibaelhárítási tevékenységeket felfüggesztjük:

fűtési költségmegosztók leolvasása,

vízmérők leolvasása,

hőmennyiségmérő hitelesítés, ellenőrzések, plombálások,

vízmérő, radiátor cserék,

előre ütemezett felújítási munkákhoz kapcsolódó fűtési rendszer ürítése-töltése légtelenítés,

szolgáltatás felfüggesztése.

Építők útja 7. szám alatt a GLOBAL Faktor Zrt.-vel közösen működtetett ügyfélszolgálaton: fogyasztó változás, számlázás, folyószámla- és hátralék kezelés
Kérjük, mindannyiunk védelme érdekében csak halaszthatatlan ügyben keressék fel személyesen ügyfélszolgálatunkat. Betegen, vagy betegségre utaló tünetekkel mindenképpen válasszák a telefonos, vagy írásbeli kapcsolatfelvételt!

Az ügyfélfogadó térben csak annyian tartózkodhatnak, ahány ügyfélfogadó ablak működik.

Amennyiben nem találnak szabad ügyfélfogadó ablakot, kérjük az ügyfélszolgálat bejárata előtt, egymástól legalább 1 méter távolságot tartva várakozzanak.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendkívüli intézkedések megnövekedett várakozási időt eredményezhetnek, ezért kérjük Önöket, hogy elsősorban telefonon, vagy írásban (e-mailben, levélben) intézzék ügyeiket.

Fogyasztó változással, számlázással, folyószámla- és hátralék kezeléssel kapcsolatos ügyintézés: tel.: 25/510-149, 25/510-141, e-mail: dunaujvaros@globalfaktor.hu

Folyamatosan nyomon követjük a koronavírus okozta helyzetet és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozzuk meg az esetlegesen szükséges további intézkedéseket, ezekről honlapunkon folyamatos tájékoztatást biztosítunk.

Kérjük ügyfeleink együttműködését és az esetlegesen felmerülő kellemetlenséggel kapcsolatosan szíves megértésüket!

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.

Dunaújváros, 2020. március 14.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 16. 07:18, péntek | Helyi

Dunaferr: botrányos a helyzet

A Vasmű krízishelyzete továbbtart. A cégvezetés vagy annak képviselői nagyvállalathoz nem épp illendő stílusú közleményben kérték, hogy ne nyilatkozzon Cserna Gábor és az MSZP sem a vállalat helyzetéről.

2020. Október 15. 20:00, csütörtök | Helyi

Az októberi közgyűlés főbb döntései

A pentelei főtérről áttelepítendő a szovjet emlékmű, kollégiumból rendőrlakások, lesz Borovszky Ambrus eméékpark.

2020. Október 12. 13:08, hétfő | Helyi

Pintér Tamás csütörtök délelőttre összehívta városunk közgyűlését

A szokottnál kevesebb téma szerepel az október 15-én esedékes közgyűlésen. Rendeződhet a kertváros kollégium jövője. Módosul több háziorvosi körzet szerződése, Új tagokat választanak egy területcserét előkészítő bizottságba.

2020. Október 02. 09:54, péntek | Helyi

Folytatódik a lomtalanítás Dunaújvárosban

Ezúttal a Béke városrészben folytatódik a lomtalanítás.