Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

A kormány még szeretné a Dunaferrt
2013. Október 11. 07:35, péntek | Helyi

A kormány még szeretné a Dunaferrt

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye szerint Varga Mihály arról is tájékoztatta Evgeny Potapovot, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a Dunaferrben dolgozók munkahelye megmaradjon.

Bérmegállapodás a Dunaferrben
2013. Február 28. 00:53, csütörtök | Helyi

Bérmegállapodás a Dunaferrben

A képen mosolygós kézfogások. Az emeletes pacsi mögötti felhőtlen öröm részben érthető, mármint az érdekképviseletek szempontjából.

2012. Szeptember 05. 09:44, szerda | Helyi

Dunaferr-ügy - tények és híresztelések

- Itt a névjegyem, rajta a mobilom, bármikor hívhatnak, ha kérdésük van. Ugyan még nem tudok magyarul, de igyekszem megtanulni – ezekkel a szavakkal búcsúzott el a röptében összehívott sajtóbeszélgetést követően Evgeny Tankhilevich.

2012. Június 18. 12:42, hétfő | Helyi

Marad a FAM és közeledik a vasmű a városhoz

Többen azt találgatták a meleghengerműi beruházásának, az úgynevezett léptetőgerendás hevítőkemence üzembehelyezésénél, hogy mi lesz a FAM-mal, mi lesz az acélgyártással, s maradnak-e a magyar bugák?

2012. Június 01. 10:27, péntek | Helyi

Közgazdász a Vasmű élén

Valerij Naumeno lemondását követően előbb ideiglenesen töltötte be a vezérigazgatói széket Evgeny Tankhilevich, most már megkapta az igazgatóság kinevezését is hozzá. A mérnökök sorát egy közgazdász folytatja.

2012. Május 18. 01:06, péntek | Helyi

Naumenko jött és ment

Ahogy azt már mindenki tudni vélte, most közlemény erősítette meg, lemondott Valerij Naumenko az ISD Dunaferr vezérigazgatója.