Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek | Helyi

2011. Március 07. 20:47, hétfő |

Ingyenes jogsegélyszolgálat

A Fészek Klubban ingyenes jogsegélyszolgálatot tart általános jogi kérdésekben dr. Kálmán András, egészségügyi és szociális ügyekben pedig Kecskés Rózsa március 9-én délután.

2011. Március 07. 13:20, hétfő |

Mikor győzzük le a Vasast?

Megállapíthatjuk, továbbra sem megy a Vasas ellen. Egy győzelemmel átvehette volna a vezetést a Dab.Docler jégkorong csapata az OB I-es bajnokság középszakaszában, de ismét a fővárosi gárda diadalmaskodott.

2011. Március 07. 13:07, hétfő |

Előzés az utolsó játéknapon

Újabb győzelmet aratott a Dunaferr SE férfi röplabda csapata a középszakasz utolsó játéknapján. A begyűjtött bajnoki pontokkal Ruffing Péter együttese a tabella harmadik helyére került, és kedvezőbb helyzetből várhatja a rájátszást.

2011. Március 06. 14:23, vasárnap |

Utazzon Dunaújvárosba ! - képekkel

Utazás kiállítás.. hol innen dobolnak, hol onnan zenélnek, a tömeg hömpölyög jobbról balra, elölről, hátra, s üzenem a kétkedőknek, hogy igenis népszerű városunk standja, és van forgalom és érdeklődő... még ha nagyon sokan azt is

2011. Március 06. 09:46, vasárnap |

Világszabadalom a táborállási partvédelemben

A fúrásos víztelenítés, amit a Sycons Kft. végezni tud: VILÁGSZABADALOM! E módszert is alkalmazza Táborállás alatt a nevezett cég, amely igen biztató eredményt ért el, derült ki 2010. március 1-én rendezett fórumon. Szemesy István cég

2011. Március 05. 20:22, szombat |

Győzelemmel indult a tavasz Pálhalmán

Jó játékkal, magabiztos győzelmet aratott a Dunaújváros-Pálhalma Agrospeciál SE labdarúgó csapata az NB III-as bajnokság Duna csoportjának rajtján.

2011. Március 05. 18:57, szombat |

Nem megy a pontszerzés

Ismét vereséget szenvedett a Dunaferr SE férfikézilabda csapata az NB I-es bajnokság pénteki játéknapján, ezúttal a Pestszentlőrinc verte meg nyolc góllal György László tanítványait.

2011. Március 05. 17:48, szombat |

Bravúrgyőzelem

Sokáig kellett várni a Dunaferr SE férfi röplabda csapatának első győzelmére a rájátszásban, de négy vesztes összecsapás után a Kazincbarcika otthonában megszületett a bravúr.

2011. Március 05. 06:32, szombat |

Áll a bál, a maszka bál

Az Írisz versszínpad legutóbbi előadásán igazi farsangi hangulatot ütött fel a társulat. Már a bevonulásuk karneváli menetet idézett, hogy azután télbúcsúztatóba csapjon át a február elmúlta. Egy kis néprajzi adalékként elárulhatj

2011. Március 05. 06:30, szombat |

Már biztos a rájátszás felsőháza

Küzdelmes, fordulatos mérkőzésen, a nagy akarásnak köszönhetően szép győzelmet aratott az Érd együttese ellen a Dunaújvárosi Regale Klíma női kézilabda csapata, és ezzel biztosította a helyét a bajnokság legjobb nyolc csapata között

2011. Március 05. 06:20, szombat |

Foltos hétvége

Tavaly ünnepelte alapításának 15 éves évfordulóját a dunaújvárosi foltvarró klub, a Duna-Folt Műhely tagsága. A Kassák Galériában minden évben bemutatják alkotásaikat, legutóbbi kiállításukat februárban láthatta a közönség.

2011. Március 05. 06:16, szombat |

Pálhalmán is indul a szezon

A hétvégén a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE labdarúgó csapata is megkezdi szereplését az NB III-as bajnokság Duna csoportjában. Nagy Zoltán együttese az első helyről vág neki a tavaszi szezonnak.